top of page
pexels-liam-gant-1414467.jpg

Beste Gasten,

 

Met veel enthousiasme verwelkomen wij u graag terug bij
Hotel Royal taste Amsterdam! De Royal taste Amsterdam verwelkomt al sinds 1980 haar gasten en heeft sinds 1 juli 2021 een nieuw management die er alles aan zal doen om het haar gasten naar de zin te maken.

hb royal taste

Hotel & Bar Royal taste

Het hotel ligt in het hart van het Red Light District van Amsterdam beter bekend als de wallen. Aan de overkant het wereldberoemde theater Casa Rosso. Andere bekende atracties zoals de Bananenbar, Hostpital bar en Erotisch museum zijn enkele stappen lopen van het hotel.

 

Verder vind je veel andere attracties op loopafstand denk aan het Paleis op de Dam, de Oude kerk, het Anne Frankhuis maar ook populaire winkelstraten als de Kalverstraat en Nieuwendijk liggen op steenworpafstand. Kortom een locatie waar je een auto niet nodig hebt. Mocht je het leuk vinden kun je een fiets huren om zo wat van de stad te zien maar ons advies voor optimaal genieten loop lekker door de stad.

 

Op minder dan een minuut lopen vind je metrostation Nieuwmarkt en loopt je een paar minuutjes door sta je op Amsterdam Centraal Station waar je alle verbindingen vindt met bus, trein, metro en tram. Zonder over te stappen ben je in 15 minuten met de trein op Schiphol.

 

Het hotel is gevestigd in een zeer sfeervol monumentaal pand en heeft 12 kamers van verschillende omvang. Kamers van 1 tot 4 personen maar mocht het een keer nodig zijn passen we er, met een extra bed, een mouw aan.

Een aantal kamers hebben uitzicht op de Oudezijds achterburgwal waar altijd wel wat te beleven is. (Bijna) alle kamers hebben een eigen douche en toilet op de twee eenpersoons torenkames na deze kamers delen een douche en toilet.

De (rookvrije) kamers zijn voorzien van snelle Wifi, tv, ijskast, waterkoker, toiletartikelen en föhn. De Royal room heeft ook nog de mogelijkheid om koffie te zetten op de kamer.

 

De bar van het hotel is 24 uur per dag geopend voor hotelgasten maar ook in de naaste omgeving vind je tal van horecagelegenheden.

 

Kortom een leuk hotel met talloze mogelijkheden in het hart van Amsterdam.

Covid-19

Vanaf de start van het COVID-19 virus hebben wij ons uiteraard aan de regels en wetgeving van de regering gehouden en wij zullen dit blijven doen. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en teamleden blijft onze grootste prioriteit.

Gezien onze gasten verschillende arrangementen hebben geboekt, raden wij een ieder van u aan om contact op te nemen met onze Reserveringsafdeling indien u uw reservering wilt wijzigen. Iedere boeking is anders en samen met het team zullen wij werken aan een passende oplossing.

Aangepast Schoonmakaakbeleid covid-19

Voor onze Housekeeping hebben we de volgende procedures en maatregelen opgesteld om een veilige en gezonde omgeving voor onze gasten en medewerkers te garanderen.

 • We wassen onze handen zoveel mogelijk.

 • We houden te allen tijde 1,5 meter afstand.

 • We dragen handschoenen en vernieuwen deze zoveel mogelijk.

 • Het dragen van een masker is niet verplicht, maar als onze medewerkers liever een masker dragen, mogen ze dat wel doen.

 • We desinfecteren de reinigingsapparatuur en ander gereedschap dat we gedurende de dag gebruiken.

 • Vanwege de smalle gangen in het hotel, maken we zo min mogelijk gebruik van karren zodat gasten en medewerkers elkaar veilig kunnen passeren.

 • Papieren materialen zoals gastenboeken en tijdschriften zijn uit de kamer verwijderd. 

 • We desinfecteren altijd de deurkrukken bij het in- en uitlopen van de kamer.

 • Bij de eindcontrole van de kamer wordt een desinfectieronde uitgevoerd met desinfectiemiddel. Alle aanrakingspunten worden grondig behandeld.

 • De openbare ruimtes worden regelmatig gedesinfecteerd. Dit is inclusief de toiletten.

 • Dagelijks worden er checklisten gebruikt en gecontroleerd. 

bottom of page